Pizza ovens

- Le Panyol : inbouw houtoven voor brood, pizza,...
 
Le Panyol inbouw houtoven voor pizza, brood,etc... Koken in een echte houtoven : een authentieke en natuurlijke leefstijl
 
Met een houtoven van Le Panyol kan u de waarden van een tijdloze alternatieve leefstijl herontdekken. Als een echte ambachtsman het bakken in het oog houden : op tijd een brood of een pizza in de oven schuiven en het tijdig er weer uithalen - een broodmeester zijn die voor elke stap het juiste tijdstip weet te detecteren... de eenvoud van echt genieten.
De natuurlijke warmte van het hout wordt opgeslagen in de kleisteen (tot 400 °C in minder dan een uur). Zodra de asse is verwijderd, geeft de houtoven deze warmte terug af door straling en convectie. De houtoven van Le Panyol is echt een houtoven van hoge kwaliteit. De productie gebeurt door de Franse firma Fayol, waar traditie nog op gezond verstand berust, aangevuld met modern onderzoek en vernieuwing.
 
Het gamma houtovens werd ontwikkeld op basis van de oude houtoven met gewelfstenen. Ze kunnen door iedereen geplaatst worden, zowel binnen als buiten. Voor de niet-professionele modellen duurt dit slechts 2 uur. Dankzij de eenvoud en veiligheid van zijn opbouw, kan de Panyol houtoven perfect geïntegreerd worden in elke woonstijl, van klassiek tot modern (zie bekleding).

: binnen of buiten, hout of gas!!!

Alfa Pizza ovens zijn gemaakt voor diegene die van de traditionele smaak houden en superieure kookervaring willen beleven. Dankzij de FORNINOX technologie dat een refractaire vloer en inox (1/10 dik) structuur combineerd. De pizza ovens zijn klaar voor gebruik na het uitpakken en u hoeft niet eens iets in elkaar te steken. Geniet van het koken, grillen of bakken van uw eten in hout gestookte oven. Ontdek onze lekkere recepten en geniet in uw tuin met een uniek product voor BBQ, grillen, pizza, roosteren en desserten.
Alfa Pizza is de wereldwijde leider in de productie van residentiele hout en gas gestookte ovens voor uw tuin of keuken. 


Hieronder een aantal voorbeelden van pizza-ovens.


​Combi pizza-oven en BBQ!!!​Accesoires